King Vintage Assen opent StreetArtExpo

Assen

Al vorens de ruimte voor commerciële doeleinden te gebruiken wil the King deze gebruiken om juist de kunstenaars die buiten de stroming van deze gevestigde orde vallen een podium te bieden.

,,Het mooie van deze uitbreiding is ook dat de ruimte een oude vuurwerkbunker is, die alleen al qua uitstraling een prachtig ondergrondse belevenis geeft. De eerste kunstenaars passen met hun werken ook perfect in deze omgeving.” Met de StencilPopArt schilderijen van Shawn Keating, de SteamPunk objecten en fotografie van Richard van Hemmen, plus de FallOutMetalArt van Shanx, kun je volgens Zeedy een compleet nieuw avontuur beleven: “Laten we met zijn allen, zowel het publiek als andere ondernemers, de barricades doorbreken, en de weg vrij maken voor de kunst in zijn meest onbekende en rauwe vorm en geef je fantasie de vrije loop.” De opening van de eerste StreetArtExpo van het noorden is vrijdagavond 16 december om 19:00 uur in the King Vintage Store aan de Rolderstraat (achter in de Noabershop) te Assen. De opening wordt verricht door Chris Garrit (NachtAmbassadeur van Groningen). Met als muzikale omlijsting het eigen werk van Diederick Cock (GuitWar). De Expositie is te beleven tot 1 januari 2017.

Auteur

Albert-Jan Garama