Charis Music met Kersttour in Koepelkerk Smilde

Assen

Koor Charis Music komt 21 december op haar Kersttour 2016, naar de Koepelkerk in Smilde. Het koor staat onder leiding van Chiel Naber.

De missie van Charis voor deze Kersttour is: ,,We willen mensen raken met onze muziek en met het Bijbels verhaal. Kerst brengt ons elk jaar weer het prachtige nieuws van de geboorte van Jezus Christus, onze verlosser onze redding en onze hoop. We willen dit vieren met elkaar, door te zingen, te praten maar ook juist om met elkaar te delen.” Charis Music brengt muziek door jonge mensen voor alle leeftijden en alle gezindten. Woensdag 21 december aanvang muziektheater voorstelling om 20.00 uur. Kaarten euro 12, kinderen tot 14 jaar euro. Voor meer informatie en reserveren van kaarten: info@kompassmilde.nl en b.duin@duinconsultancy.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama