Talenten van Prins Claus Conservatorium in de Jozefkerk

ASSEN

Studenten van het Prins Claus Conservatorium geven 17 december 20.15 uur een kerstconcert in de Jozefkerk in Assen. Een feestelijk en gevarieerd programma onder leiding van Louis Buskens met ensembles in verschillende samenstellingen.

Het zelfde concert is de avond ervoor in Groningen in de Nieuwe Kerk aan de Nieuwe Kerkhof. Er wordt een feestelijk en gevarieerd programma geboden van aan kerst gerelateerde muziek. Men kan genieten van optredens van onder andere een koor met orgelspel. Luisteren naar een koperensemble en een saxofoonensemble. En de studenten Compositie, Muziek- en Studioproducties hebben speciaal voor dit concert een nieuw werk geschreven.

De kaarten kosten euro 10. Reserveren www.hanze.nl/kerstconcert, maar de kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar


Auteur

Redacteur