Kinderkoor Superstarz zaterdag op RTV Drenthe

Assen

Kinderpopkoor Superstarz is zaterdagavond op RTV Drenthe te zien als deelnemer van de tweede ronde van het Kiendersongfestival 'Het Jaor Deur'.

Twaalf kinderen van dit recent opgericht kinderpopkoor, in de basisschoolleeftijd vanaf groep 4, zingen een verjaardagsliedje in het Drents onder leiding van hun dirigente Edith Baas. Het liedje “Een Jaortie Derbij” werd de afgelopen weken speciaal ingestudeerd tijdens de wekelijkse repetities in de bibliotheek van Beilen op woensdagmiddag tussen 14.30 en 15.30 uur. De uitzending op RTV Drenthe start om 19.30 uur en wordt de hele avond herhaald. Alle kinderen uit Beilen en omgeving die van zingen houden, zijn welkom om zich aan te sluiten bij Superstarz. Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Betoeterd: www.betoeterd.nl Foto RTV Drenthe.

Auteur

Albert-Jan Garama