Kerstconcert Grootkoor met Ernst Daniël Smid

ASSEN

Grootkoor Drenthe geeft 23 december een feestelijk en sfeervol kerstconcert in de Nieuwe Kolk Assen. Het koor staat onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en bestaat uit ruim 200 enthousiaste koorleden afkomstig uit de gehele provincie Drenthe.

Als solist is niemand minder dan de bekende zanger Ernst Daniël Smid uitgenodigd. Hij weet het publiek te ontroeren met zijn geweldig stemgeluid. De afgelopen maanden heeft het koor heel hard gewerkt aan de voorbereidingen voor dit kerstconcert. “De koorleden kijken er naar uit om te zingen in deze mooie nieuwe zaal van de Kolk”, aldus Van der Mei. De begeleiding van Ernst Daniël Smid en het Grootkoor is in handen van pianist Rob van Dijk.

Aanvang 20.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Kolk. Meer informatie op www.grootkoor.nl.


Auteur

Redacteur