Kerst Fair Kloosterveste

ASSEN

Dit jaar zorgt winkelcentrum Kloosterveste voor een sfeervol centrum en een gezellige Kerst Fair op 17 december voor alle kerstinkopen.

De kraampjes in kerst- en wintersfeer, verschillende optredens van een orkest, koren en verhalenverteller, spelletjes en de Kerstman zorgen voor een sfeervolle setting. De winkeliersvereniging houdt de fair tussen 11.00 en 16.00 uur op het Vesteplein. De inmiddels bekende en zeer goed bezochte fotostudio, die tijdens een aantal Super Saturdays opgezet was, zal ook op de Kerst Fair een plaatsje krijgen. Elke bezoeker kan met zijn familie, vrienden of anderen door een professionele fotograaf een foto in kerst- of wintersfeer laten maken en krijgt een gratis afdruk mee naar huis.

De winkeliersvereniging daagt de inwoners van Kloosterveen en omgeving uit de creativiteit te benutten en een originele hanger voor in de kerstboom te maken. Iedereen die goed is in haken, kleien, knippen en plakken of op een andere manier creatief is, mag een hanger maken en deze vanaf zaterdag 10 december inleveren bij Marree Opticien. Tijdens de Kerst Fair wordt de winnaar bekend gemaakt en de speciale prijs van een ‘Dagje Uit’ uitgereikt.


Auteur

Redacteur