Oranje Nassau - ACV in het teken van KiKa

Assen

De noordelijke derby in de hoofdklasse C van het zaterdagvoetbal tussen Oranje Nassau en ACV staat op zaterdag 10 december in het teken van de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Alle bezoekers aan deze wedstrijd betalen entree, dat geldt ook voor de spelers, de begeleiding, de bestuursleden en andere functionarissen van beide clubs. De opbrengst komt ten goede van de Stichting KiKa. Rond de wedstrijd worden allerlei randactiviteiten georganiseerd voor het goede doel. Zo is er een veiling van onder meer een wedstrijdshirt van Arjen Robben en van shirts van verschillende FC Groningen-spelers. Ook speciaal voor deze wedstrijd gemaakte voetbalshirts van Oranje Nassau, met daarop het KiKa-logo, worden geveild. Verder draait het rad van fortuin en worden er speciale sjaals verkocht met de logo’s van KiKa, Oranje Nassau en ACV. Na de wedstrijd wordt een persconferentie gehouden. De wedstrijd op Sportpark Coendersborg in Groningen begint op 10 december om 14.30 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama