Ladies Night voor fietsvrouwen bij Stouwdam Assen

ASSEN

De populariteit van sportief fietsen is onder vrouwen de laatste jaren sterk gestegen. Steeds meer dames gaan racefietsen of mountainbiken op zowel wedstrijdniveau als recreatief niveau.

Ook in de wielerzaken wordt deze stijgende aantrekkingskracht gemerkt. Dat is voor Stouwdam Assen de reden om op woensdag 14 december een speciale avond voor vrouwen te organiseren die helemaal in het teken staat van fietsen.

Er zijn verschillende stands te vinden waar alles wat fietsvrouwen interesseert te vinden is. Van fietssieraden tot trainingsadviseurs en sportvoedingsexperts. Daarnaast worden er workshops gegeven over fietsonderhoud, fietspositiemetingen en actieve yoga.

Van 19.00 uur tot 21.30 uur. Een goed gevulde goodie bag staat klaar. Aanmelden voor de Ladies Night kan via info@stouwdamassen.nl.


Auteur

Redacteur