Driedaagse kerstmarkt WZA

ASSEN

In de hal van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) is van 13 tot en met 15 december van 8.30 uur tot 19.00 uur de traditionele kerstmarkt, georganiseerd door de stichting Vrienden van het WZA. De entree is gratis.

Meer dan twintig standhouders hebben dit jaar een stand in de hal van het ziekenhuis. Naast het vertrouwde aanbod van kerstartikelen zullen dit jaar onder meer te koop zijn: olijfolie, bakartikelen, parfums en cosmetica, wijn en jam, vogelvoederhuisjes, eigengemaakte zeepjes en lippenbalsems, landelijke cadeauartikelen en beelden. De Vrienden van het WZA verkopen daarnaast kerstgeschenken en chocoladetruffels.

De door vrijwilligers gebakken kniepertjes zullen natuurlijk niet ontbreken. De opbrengst hiervan en van de standverhuur zullen de Vrienden het komende jaar weer besteden aan allerlei zinvolle extra's om het verblijf van patiënten en bezoekers in het WZA te veraangenamen. Zo heeft de stichting Vrienden van het WZA recentelijk de inrichting van twee familiekamers in het WZA gefinancierd, bedoeld voor de naasten van ernstig zieke patiënten. Beide kamers worden deze maand officieel geopend.


Auteur

Redacteur