Opa's Kunstgebit gaat voor Alp d'Huzes

Assen

Opa's Kunstgebit gaat samen met team Taarlo meedoen met de Alp d'Huzes. De fiets/wandeltocht die geld ophaalt voor onderzoek naar kanker.

Zij willen hiervoor zoveel mogelijk geld bijeenbrengen en hebben daar een aantal activiteiten voor uitgestippeld. Op 11 december gaat geeft zij hiervoor de kickoff om 16.00 uur in Ponderosa, het Roemeense restaurant in Assen. Helaas is kanker ook niet ongemerkt aan ons voorbij gegaan. Erik is in 2006 zijn vrouw aan kanker verloren en Jan in 2013 zijn zus. Helaas zijn dit niet de enige die we kwijt zijn geraakt aan deze verschrikkelijke ziekte, maar deze vrouwen stonden natuurlijk wel het dichtste bij. Vorig jaar is ook onze dorpsgenoot Ingrid aan deze ziekte gestorven. Allemaal veel te jong en naar een vervelend ziekteproces! Het zou zo mooi zijn als kanker niet alleen beter te behandelen zou zijn, maar dat de behandeling ook minder erg zou zijn en beter aan zou slaan. Er zijn al grote stappen gezet, maar het kan en moet nog beter. Een greep uit de activiteiten van Opa's Kunstgebit zijn: De kickoff in Ponderosa op 11 december vanaf 16.00 uur..De kerstmarkt in Assen op 16, 17 en 18 december met muziek en de verkoop van knuffels en voederhuisjes. Opa's Kunstgebit biedt huiskamerconcerten aan, neem vooral contact op als je belangstelling hebt. - Verschillende benefietconcerten onder andere in Taarlo.

Auteur

Albert-Jan Garama