Kerstconcert fanfare en gospel

ASSEN

Gospelkoor Spirit en CMV Oranje geven 18 decembr een gezamenlijk kerstconcert. Zang en muziek worden afgewisseld in een gevarieerd kerstprogramma.

Spirit zingt onder leiding van Marnix Onrust doorgaans Engelstalige liederen met een tikje swing. Zij repeteren elke woensdagavond in De Levertraan (in het Wilhelminaziekenhuis) en vormen een warme, spontane groep zangers die de boodschap van liefde en hoop willen overbrengen aan allen.

Oranje speelt onder leiding van Johan Gerkes zeer gevarieerde muziek voor fanfareorkesten. Op donderdag repeteren zij in het LTC-gebouw (Echtenstraat 61). Al meer dan 90 jaar vormen zij in Assen een gezellig orkest, die kiest voor uitdaging in de muziek.

Ook is er samenzang, zodat publiek actief kan deelnemen aan dit concert. Van 19.30 tot 21.00 uur in Het Lichtpunt, De Boomgaard 7.


Auteur

Redacteur