Carter Sampson & Hidden Agenda Deluxe met kerstshow in De Amer

AMEN

De speciale kerstshow van Carter Sampson & Hidden Agenda Deluxe. The Queen of Oklahoma’ komt 22 december naar De Amer. Carter Sampson is een perfect voorbeeld van een alt-country zangeres uit ‘the midwest’ van de States.

Rauw en eerlijk, maar ook charmant en met een grote tas vol geweldige songs. Haar voordracht is naturel en puur. Met ruim 200 optredens per jaar weet Carter Sampson waarover ze het heeft in haar liedjes. Carter Sampson haar laatste solo album ‘Wilder Side’ is een parel in het genre country-folk. Het album bivakkeert maar liefst 5 maanden in de Europ Americana Chart. Carter Sampson speelt op verschillende festivals in Nederland. Zo schittert ze op Take Root en het Naked Song Festival. Ze wordt daar door bezoekers en pers tot een van de hoogtepunten gerekend.

Ook tijdens clubshows in onder meer Paradiso is ze overtuigend. In Engeland worden haar optredens geroemd en valt de term: Revelatie! Voor haar Italiaanse tour doet ze een beroep op Hidden Agenda Deluxe, het collectief van Nederlandse iconen zoals BJ Baartmans & Eric Devries. Uit deze samenwerking komt het besluit om onder de titel ‘Xmas from Amsterdam to Oklahom’ een Kerst-album op te nemen. Op de geslaagde Cd staan drie originele kersverse kerst-songs van Carter, BJ en Eric. Deze worden aangevuld goedgekozen covers die in het kerst seizoen passen. Het zijn liedjes die door Elvis, Jesse Winchester, Steve Earl, Bob Dylan en Dolly Parton de bekendheid in werden gezongen. De Cd wordt gevolgd door een kerst tour in Nederland. De Amer wordt uitgenodigd om mee te doen.

Aanvang 20.00 uur, entree euro 17,50. Reserveren via 06-83225680.


Auteur

Redacteur