Ballorig Assen is inleverpunt van Edukans Schoenmaatjes

ASSEN

Bij Speelparadijs Ballorig aan Zuidenveld 133 in Assen kan iedereen op 9 december schoenendozen voor Edukans Schoenmaatjes inleveren. De versierde en gevulde schoenendozen gaan als cadeau naar kansarme kinderen in Afrika, Azië en Oost-Europa.

Edukans Schoenmaatjes is een jaarlijks terugkerende actie waarbij Nederlandse kinderen een versierde schoenendoos vullen met schoolspullen en speelgoed. Zo raken kinderen actief en creatief betrokken bij het leven van een kind in een ontwikkelingsland. Schoenmaatjes is een actie van Edukans. Edukans helpt in ontwikkelingslanden kansarme kinderen naar school.

Deelnemers kunnen zich via edukans.nl/schoenmaatjes opgeven, de actie loopt tot de kerstvakantie. Dit jaar krijgen de kinderen weer een streepjescode die ze op hun schoenendoos plakken. Ze ontvangen persoonlijk bericht van Edukans naar welk land hun schoenendoos is verstuurd.

Openingstijden inleverpunt schoenendozen Ballorig, Zuidenveld 133 Assen op vrijdag 9 december 14.00 tot 16.00 uur


Auteur

Redacteur