Oudejaarsconference Arie Vuyk in De Theaterboerderij

Assen

Arie Vuyk speelt 17 december de Oudejaarsconference 2016 'Volgend jaar beter!'. Men neme een handvol terrorisme, een mespunt fraudeschandalen, een halve lepel politiek geblunder, en om het op smaak te brengen twee liter en een klets massahysterie.

Meng dit gedurende een avondje in de hersenpan van een overgevoelige Rotterdammer, en je krijgt een heerlijk smakende Oudejaarsconference met een stevige bite, niet grof van structuur maar met een zachte vulling. Arie Vuyk won drie cabaretfestivals en overweldigt, ontspant, ontroert, verrast en verrijkt. En hij heeft een hekel aan verkooppraatjes. De voorstelling begint om 20.00 uur. Entree euro 12,50 per persoon. Kaarten zijn te reserveren via De Theaterboerderij, info@detheaterboerderij.nl /tel:0592-785423

Auteur

Albert-Jan Garama