Lariks Pittelo Cup van start in de kerstvakantie

ASSEN

In sporthal Pittelo wordt op 23, 29 en 30 december de eerste editie van de Lariks/Pittelo Cup gehouden. Een zaalvoetbaltoernooi, aldus initiatiefnemer Roberto Sisto, om beide Asser wijken Lariks en Pittelo meer met elkaar te verbinden. Om de mensen te laten kennismaken met elkaar door middel van een sportieve activiteit. ,,Samen met Vaart Welzijn willen wij een sportief maar vooral gezellig toernooi organiseren, waarbij spelers en publiek elkaar beter leren kennen als wijkbewoners.” Mijn Buurt Assen heeft een deel van de financiering op zich genomen om het evenement te organiseren. De voorrondes/poulfase worden gespeeld op de 23 en 29 december. De finales worden gespeeld op 30 december. Teams moeten bestaan uit minimaal vijf en maximaal negen deelnemers. Ze moeten 18 jaar of ouder zijn. De kosten van het toernooi zijn 20 euro per deelnemend team. Aanmelden en informatie 06-44821809, Romina Caria 06-51176320, r.caria@vaartwelzijn.nl.


Auteur

Redacteur