De Stoffenfabriek in Assen, stof tot nadenken

ASSEN

De Stoffenfabriek is open voor het publiek. De Stoffenfabriek is een concept van ondernemers uit Assen. Zij vinden dat Assen iets nieuws nodig heeft. Iets anders, iets ambachtelijks.

Uit deze gedachten is De Stoffenfabriek ontstaan. Een grote winkelruimte met naaimachines, met stof van volle rollen tot coupons, van zitzakken tot slaapbanken, van garens tot ritsen. De winkel heeft het uiterlijk van een traditionele fabriek. In de stoffenfabriek worden alle producten gemaakt wat de klant wenst. De creatieve klanten kunnen de producten natuurlijk ook zelf maken. De leidende draad door de onderneming is DESIGN by yourself. Kies een product (of bedenk er zelf een), kies de juiste stof, maak het zelf of laat het maken door De Stoffenfabriek. Er zijn duizenden meters stof beschikbaar, dus de winkel zal constant nieuwe aanvoer krijgen van de mooiste designs. Naast de mooiste stoffen worden ook schuimplaten, zitzak-vullingen, kussen-vullingen geleverd in alle maten. De Stoffenfabriek is blij te kunnen melden dat Jeffrey Norg de storemanager is, bekend uit de stoffen branche in Assen. De Stoffenfabriek, Oude Molenstraat 48 Assen. Email destoffenfabriek@gmail.com. Openingstijden dinsdag tot Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Auteur

admin