Wildernis in Drenthe wegens succes week langer te zien

Assen

De naam is Bos … Henk en Janetta Bos. De vergelijking met 007 is snel gemaakt, want de natuurfilm ‘Wildernis in Drenthe’ overtreft alle verwachtingen.

Vanaf de première op donderdag 24 november was elke vertoning in Bioscoop De Nieuwe Kolk uitverkocht. Voor de eerste week zijn tot op heden 2.300 kaarten verkocht en de belangstelling is onveranderd groot. Bioscoop De Nieuwe Kolk heeft daarom in samenspraak met de makers besloten om de film een week langer te draaien. Janetta Bos: “Ook wij hadden hier alleen van durven dromen. Het is fijn om te weten dat de Drentse natuur zo leeft”. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen krijgt ‘Wildernis in Drenthe’ er vanaf donderdag 1 december elf extra vertoningen bij. De kaartverkoop voor de nieuwe voorstellingen is maandag 28 november, gestart via dnk.nl en de bioscoopkassa van Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk.

Auteur

Albert-Jan Garama