Nieuwe krachtproef wacht voor ACV

Assen

Na de remise (2-2) bij koploper DOVO, staat ACV zaterdag op eigen terrein voor een nieuwe krachtproef. Tegenstander is CSV Apeldoorn, dat als de nummer twee naar Assen komt. Het gaatje met ACV is maar één punt, dus het is duidelijk wat er op het spel staat.

Daar komt bij dat door de uitslagen van afgelopen zaterdag meer clubs aansluiting hebben gevonden bij de kopgroep van de Hoofdklasse B. Tussen leider DOVO en nummer acht Sparta Nijkerk zitten slechts vijf punten verschil. ACV heeft twee punten achterstand op de koploper, maar is al wel in het bezit van de eerste periodetitel die recht geeft op deelname aan de nacompetitie om een plaats in de derde divisie. CSV Apeldoorn won zaterdag op eigen veld ruim van SDV Barneveld (4-0) en is de laatste weken aardig op dreef. De ploeg is al zes wedstrijden achtereen ongeslagen. ACV-CSV Apeldoorn begint zaterdag om 14.30 uur op Sportpark Stadsbroek.

Auteur

Albert-Jan Garama