Kerstmarkt Bovensmilde

BOVENSMILDE

Groter, mooier en uiteraard super gezellig, Dat zijn de trefwoorden van de kerstmarkt welke op 10 december wordt georganiseerd in De Meestershof te Bovensmilde.

De kerstmarkt is van 14.00 tot 19.00 uur. Met 40 kramen met handgemaakte (kerst-) artikelen en producten, is er een stand van de Repair Café, dansvoorstellingen, een Djembé sessie én een verloting met diverse leuke prijzen. Voor de kinderen zijn er diverse spelletjes, rad van fortuin en schminken. De inwendige mens wordt goed voorzien met snert met roggebrood en spek, Knieperties, Glühwein, Molukse hapjes en voor de kinderen broodjes knakworst. Voor de ingang van de Meestershof worden die dag tevens kerstbomen verkocht, op verzoek worden deze thuisbezorgd in Bovensmilde en omgeving.

De kerstmarkt wordt georganiseerd door de bewonerscommissie van de Meestershof, Duurzaam Bovensmilde en Jeugdwerk Bovensmilde.


Auteur

Redacteur