Midwinter concerten in Vries en Anloo

VRIES

n de Bonifatiuskerk in Vries is 9 december een concert, gevolgd door eenzelfde concert op 10 december in de Magnuskerk in Anloo.

Twee koren, de Zeijer Compagnie en VoiceMail Veenhuizen (foto), verzorgen een sfeervolle avond van zang en pianobegeleiding. Het concert begint om 19.30 uur en is naar verwachting rond 22.00 uur afgelopen. Het repertoire op deze avonden heeft voor de pauze een meer algemeen karakter. Na de pauze zullen de koren de toehoorders in deze advent tijd muzikaal mee op weg nemen richting het kerstfeest.

Toegangsbewijs euro 10 per volwassene en kinderen tot en met 12 jaar euro 5. Kaarten zijn te koop in Anloo: De Koningsberg, Brinkstraat 2. Norg: Marikari, Asserstraat 7. Vries: Het Koetshuis Schultestraat 4. Zeijen: Café Hingstman, Hoofdstraat 18.


Auteur

Redacteur