Koopplein Midden-Drenthe: Brutus is geadopteerd

Assen

Tijdens de Open Bedrijven Dag 5 november jongstleden waarbij 26 bedrijven bij Koopplein Midden-Drenthe stonden is er geld opgehaald ten behoeve van de Stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege.

De Prinses Margriet Manege is een manege waar mensen met een beperking kunnen paardrijden. Er werden loten verkocht waarbij men prijzen kon winnen, de prijzen waren een schilderij van Galerie Wildevuur, 2x2 VIPkaarten voor een wedstrijd van FC Groningen en vier floatsessies van LOFF uit Assen. Sonja’s Haarmode uit Beilen gaf hoofdmassages waarvan de opbrengst daarna nog eens verdubbeld werd door Sonja’s Haarmode. De totale opbrengst wat tijdens deze dag is opgehaald is 600 euro. Dit werd afgelopen zaterdag overhandigd door Sonja Nieuwaal van Sonja’s Haarmode en Hilde Nijwening van Koopplein Midden-Drenthe aan Herman Rutterkamp van de Prinses Margriet Manege en Geert Wijnbergen van Stichting Vrienden van de Prinses Margriet Manege. Van bedrag wordt het paard Tidiara, die in de wandelgangen Brutus wordt genoemd, geadopteerd.

Auteur

Albert-Jan Garama