Surprisehulp bij Repair Café Assen

ASSEN

Iedere eerste zaterdag van de maand (deze keer 3 december) komen een aantal handige mensen in Kloosterveen bij elkaar voor hun hobby: repareren. Een schemerlamp kan door de schakelaar te vervangen vaak nog jaren mee, een jas heeft vaak aan een nieuwe rits genoeg voor een tweede leven.

Een kapotte computer is vaak prima weer aan de praat te krijgen en een stoelpoot kan vaak prima gelijmd worden. Door niet meteen nieuw te kopen gaan we zuinig om met grondstoffen, afval en portemonnee.

Sint is natuurlijk ook van harte welkom bij het Repair Café Assen met een winkelhaak in z'n habijt of een scheur in een pietenpak. Maar soms overkomt het hem dat het maken van een surprise tegen zit. De ervaren vrijwilligers helpen hem dan met plezier. Hij en ieder ander kan van 11.00 tot 16.00 uur terecht in de MFA Kloosterveste, Vesteplein 5 in Kloosterveen. Een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten wordt gewaardeerd, de parkeergarage is gratis.


Auteur

Redacteur