Kerstconcert Drents Kamerkoor

Assen

Het Drents Kamerkoor presenteert zich traditiegetrouw in Diever op de zondag voor Kerst met een aantrekkelijke mix van oude en nieuwe kerstmuziek.

Het concert opent met het vrolijke Magnificat van John Rutter, gevolgd door een aantal a capella-werken waaronder het fraaie achtstemmige In Dulce Jubilo van Michael Praetorius. Na de pauze kunt u genieten van bekende en minder bekende christmas carols. Het koor wordt begeleid door Jan de Roos op piano. De algehele muzikale leiding is in handen van de vaste dirigent van het Drents Kamerkoor, Dick Dijk. Zondag 18 december, Oude Kerk in Diever, 15.00 uur. Toegangsprijs euro 18. Jongeren tot 18 jaar/CJP euro 9 inclusief consumptie en programma. Voor informatie en reservering: www.drentskamerkoor.nl. Kaarten ook verkrijgbaar voor aanvang in de kerk.

Auteur

Albert-Jan Garama