Bonnetc.-expositie

ASSEN

Bonnetc. is de stadsstrip van Assen bedacht en getekend door troubadour Melvin Bonnet. In deze expositie neemt stadgids Melvin bezoekers mee op een wandeling door het verstripte Assen. De tocht gaat langs bekende locaties zoals de Brink, de Gouverneurstuin, de Florijn-As en de raadszaal in het gemeentehuis. En onderweg zijn een bonte verzameling stripfiguren uit Assen te zien.

Bijvoorbeeld een puberende Bartje en een uit de dood herrezen Tokkel. Maar ook nog levende exemplaren passeren de revue, zoals Burgemeester Out, de gebroeders Isaacs, Kontje, kunstenaar Frans Jansen en vele andere bekende en minder bekende Assenaren.

Een feestelijke opening is op vrijdag 2 december om 19.00 uur in het theatercafé van Podium Zuidhaege. De tentoonstelling zal worden geopend door stadsmanager Ronald Obbes.

De expositie loopt van 2 december tot 6 januari 2017 en is tijdens de openingstijden van Podium Zuidhaege vrij te bezoeken.


Auteur

Redacteur