‘Ameezing’ kerstconcert met Klein Orkest Rolde

ROLDE

Sinds lange tijd is er weer een kerstconcert mét samenzang in Rolde. Klein Orkest Rolde zal zaterdagavond 17 december een kerstconcert geven in de Jacobuskerk te Rolde, maar dat doet het niet alleen.

Ui Marken (NH) is het Marker Brass Ensemble te gast. Dit ensemble, dat volgend jaar haar veertig jarig jubileum hoopt te vieren, bestaat net als Klein Orkest uit gevorderde en (semi) professionele koperblazers.

En er is nog meer samenwerking, want het wordt een "Ameezing kerstconcert", met een dubbele lading. Het publiek mag gezellig meezingen met een aantal samenzang liederen. Elk ensemble zal een eigen kerstprogramma ten gehore brengen én er is speciaal een gezamenlijk programma ingestudeerd met mooie, meeslepende en spectaculaire kerstmuziek.

Het programma wordt ondersteund met orgelspel van organist Gert de Boer uit Varsseveld (GLD).

Aanvang 20.00 uur, toegang gratis.


Auteur

Redacteur