Orange Pitch voor Drentse ondernemers

Assen

Tijdens het Be Orange Event voor ondernemers op 11 en 12 januari aanstaande, kunnen ondernemers met een startend of jong bedrijf en een innovatief idee meedoen aan de Orange Pitch.

Een jury bestaande uit gerenommeerde bedrijven beoordeelt de pitch. Spreekt het pitchende bedrijf een jurylid aan? Dan kan de ondernemer ondersteunings- en adviesuren geven om zo de pitcher naar een next level te brengen. Elke startende of net gestarte ondernemer in Drenthe met een idee of product, dat zich onderscheidt door het innovatieve karakter en met een concrete advies- of hulpvraag, kan meedoen aan de Orange Pitch. Na een selectie kunnen uiteindelijk 12 ondernemers pitchen in de Orange Arena, zowel op 11, als op 12 januari. Inleveren van de aanmelding om mee te doen kan tot 11 december aanstaande. Alle informatie staat op de site www.be-orange-event.nl/orangepitch Be-Orange is een event voor alle ondernemers in Drenthe en daarbuiten op 11 en 12 januari 2017. Het wordt gehouden in het Hampshire Hotel Emmen. Be Orange combineert het beste van alle ondernemersevents tot een nieuw inspiratie-event met een mix van congresbijdrages, kennissessies en (creatieve) workshops. In een belevingsconcept waarin netwerken een feestje is.

Auteur

Albert-Jan Garama