Fototentoonstelling Befoam in Beiler Bibliotheek

BEILEN

e Beiler fotoclub ‘Befoam’ exposeert tot en met 22 december in de bibliotheek van Beilen. Evenals voorgaande jaren stellen de leden van de fotoclub ook dit jaar de meest recente werken tentoon.

Werken waarbij kleur, licht en compositie voor verrassende elementen zorgen. De tentoonstelling biedt een mooie afspiegeling van het werk van alle leden uit de gemeente Midden Drenthe en ver daarbuiten. Leden die soms al 40 jaar lid zijn en nieuwkomers die samen met de wat meer gevorderde leden meer uit de fotografie willen halen. Zelf interesse om lid te worden van de fotoclub, neem dan een kijkje op www.befoam.nl. De bijeenkomsten zijn in het clublokaal in Eursinge waar het werk van de leden besproken. Daarnaast zijn er uitstapjes.


Auteur

Redacteur