Speel mee met pubquiz Volksvermaken Vries

VRIES

De laatste pubquiz van Volksvermaken Vries dit jaar is op 25 november. En dit keer is er sprake van een pubquiz met een speciaal thema dat past in de tijd van het jaar, te weten Sint en Kerst.

Natuurlijk zijn er ook deze keer weer 80 vragen voorbereid, een mooie presentatie gemaakt, plaatjes gezocht om de antwoorden te verduidelijken en een aantal individuele vragen op papier gezet voor de ‘petje-op-petje-af-ronde’.

Inschrijven voor de Pubquiz is mogelijk met teams van twee tot vier personen. Aanmelden via info@volksvermakenvries.nl met het aantal deelnemers en de namen van de teamleden. Aanmelden kan ook op de avond zelf aan de bar bij café Onder de Linden.

Aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie kun je kijken op website www.volksvermakenvries.nl.


Auteur

Redacteur