Retro Party Grolloo

Assen

In Grolloo is zaterdag 26 november een Retro Party. Grees Feestwinkel in Hoogeveen staat bekend om het grote assortiment feestkleding voor elk type feest.

Al moet het niet, het is natuurlijk erg leuk als iedereen in een passend outfit komt. Nu heeft Grees feestwinkel een leuke actie: iedereen die hier zijn volledige outfit huurt voor dit Retro feest krijgt 5 euro korting. De keuze is groot, je vindt hier gegarandeerd iets voor deze avond. De Retro Party in Grolloo is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste DJ's, in een echt discopaleis en de beste dansbare muziek uit de jaren 70-90. Zaal Hofsteenge, Hoofdstraat 11 te Grolloo. Aanvang 21.00 uur. In de voorverkoop betaal je 10 euro voor een ticket (aan de kassa 15 euro). Bovendien maak je kans op vijftien gratis consumptie munten wanneer je van te voren aanmeld. Dit kan via www.http-retroparty-grolloo.info.

Auteur

Albert-Jan Garama