RIVM: ‘Het puberbrein ontcijferd’

ASSEN

Hoe zit het puberbrein in elkaar? Welke types jongeren zijn er te onderscheiden? Hoe bereik en benader je ze? En hoe laat je ze op een actieve manier weer kennis maken met natuur?

IVN zet zich in om jongeren weer buiten in de natuur te laten ontdekken, beleven en actief zijn. Daarom organiseren we de cursus IVN Jongerenbegeleider, voor (jong)volwassenen die buitenactiviteiten willen organiseren voor jongeren.

De cursus wordt gegeven in het DuurzaamheidsCentrum in Assen en start op maandag 9 januari. Inschrijving staat open voor groene vrijwilligers (ook van buiten IVN) in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Meer informatie op www.ivn.nl/provincie/drenthe. Of neem contact op met Marit Stokkentreeff | m.stokkentreeff@ivn.nl, 06 - 5024 8898.


Auteur

Redacteur