Jan Huberts overleden

Assen

Hoe vreemd kan het leven gaan. Op zaterdag 15 oktober sprak Jan Huberts tijdens de dag voor Vrienden van het TT Circuit Assen nog vol gedrevenheid over zijn imposante racecarrière. Zie de foto’s van Bert van Dalen, hieronder. Op zaterdag 19 november overleed de oud-coureur op 79 jarige leeftijd.

Huberts kampte al geruime tijd met een afnemende gezondheid, maar voelde zich nog wel zo goed dat hij het aandurfde een presentatie te houden op onze Vriendendag. Samen met zijn dochter Desiree zorgde Jan voor een prima terugblik op zijn carrière. Dat hij zelf ook had genoten van de Vriendendag bleek op vrijdag 18 november. Toen belde hij ’s ochtends met de voorzitter van de Activiteiten Commissie, Fred Lubbers, om zijn dank over te brengen aan een ieder die aan de Vriendendag had meegewerkt. Jan liet weten, het een prachtige dag gevonden te hebben en tevens zei hij dat hij na afloop vele positieve reacties had ontvangen. Dat hij nog geen dag later zou overlijden, daar had niemand rekening mee gehouden. Bestuur, Activiteiten Commissie, promotieteam en al onze Vrienden wensen zijn vrouw Gerdy, dochter Desiree, en verdere familie heel veel sterkte bij dit verlies. Dat Jan moge rusten in vrede.

Auteur

Albert-Jan Garama