Expositie en concert Ralph de Jongh bij Kunstplaza Schurer

ASSEN

Dat Ralph de Jongh een van de beste bluesmuzikanten van Nederland is, dat weet iedere liefhebber van de Blues. Dat hij daarnaast ook prachtige kunstwerken maakt is minder bekend.

Zondag 27 november opent De Jongh zijn eigen expositie in het Kunstcafé van Kunstplaza Schurer in Warenhuis Vanderveen te Assen. De opening van de expositie is om 15.00 uur en de entree is gratis. Aansluitend om 15.30 uur is er een concert in de zaal van Kunstplaza Schurer. Hiervoor wordt 10 euro entree gevraagd waarvoor de bezoeker twee consumptiemunten ontvangt.

Ralph de Jongh heeft kunst gestudeerd en is daarna bekend geworden met zijn muziek door deel te nemen in het voorprogramma van Harry Muskee. Deze unieke expositie met aansluitend een concert in de prachtige zaal van de Kunstuitleen van Kunstplaza Schurer is de afsluiter van een muzikaal jaar in Assen voor Ralph de Jongh.

De expositie bij Kunstplaza Schurer is te zien tot en met 31 december 2016


Auteur

Redacteur