Driebanden spektakel in Assen

Assen

De Biljartschool.nl heeft 26 en 27 november de finale Hoofdklasse Driebanden van district Groningen-Drenthe van de KNBB.

Het deelnemersveld bevat de beste driebanders van de regio en toont een gevarieerd gezelschap. Van heel jong, het 20-jarige talent Danny Blaauw uit Midwolda, tot bijvoorbeeld zijn grootvader Willie Siemens, een boegbeeld binnen de biljartwereld. Maar ook veelvuldig kampioen Jerrit Veenstra uit Nietap en bijvoorbeeld Freddy Davids, voormalig lokaalhouder van de Biljartschool in Assen, beide spelers die voor veel spektakel kunnen zorgen op de uitstekende biljarttafels van Biljartschool.nl. Maar er zijn meer spelers die vaak tot meer dan een gemiddeld driebanden komen. Ook de plaatselijke Gerrie Luppes uit Assen kan voor verrassingen zorgen. Hij zal beslist niet de enige speler zijn die z’n uiterste best zal doen om met de titel en de eer van deze hoogste klasse in het driebanden naar huis te gaan. De wedstrijden in de Weth. Buningstraat 2A Assen beginnen beide dagen om 11.00 uur. Op zondag is de huldiging gepland omstreeks 16.45 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama