Bartjedrive met 250 bridgers

Assen

Zaterdag hebben een record aantal bridgers deelgenomen aan het open bridgetoernooi in Assen: de jaarlijkse Bartjedrive.

Er werd op elf locaties in het centrum van Assen gebridged. Vanaf 10.00 uur verplaatsten zich om het half uur 250 bridgers van de ene locatie naar de andere locatie om daar weer een ronde van 4 spellen te spelen. Tijdens de drive liep een goochelaar rond die je verbaasde met onnavolgbare kaarttrucjes. Om de tijd voor de uitslag te overbruggen was er een optreden van het Popkoor Assen. De winnaars van de Bartjedrive waren de Assenaren Gert en Renze Rietveld (vader en zoon). In de categorie gevorderde bridgers waren Heleen Snoeijer en Gerrie Prinsen eerste en in de categorie beginnende bridgers waren dat Leen Koekebakker en Joan Jongepier.

Auteur

Albert-Jan Garama