Adventsconcert in Koepelkerk Smilde

Assen

Het Evenementen Comité Koepelkerk Smilde heeft voor 2016 een Adventsconcert met Holland Christian Male Choir. Dit concert is op zaterdag 26 november in de Koepelkerk. Aanvang 19.30 uur, deur open om 19.00 uur.

Het Holland Christian Male Choir is een samengesteld mannenkoor bestaande uit leden van mannenkoren uit de bovenste helft van Nederland. De leiding berust bij Freddy Veldkamp uit Hardenberg. Onder zijn leiding zong het koor in meerdere landen. De begeleiding op orgel/piano komt van Wilco Veldkamp. Als solisten treden deze avond op Noortje van Middelkoop (panfluit) en Judith Sportel (sopraan). Daarnaast zullen de koorleden Gert Pannekoek (baritonsolist) en Geert Westerhof (tenorsolist) weer hun medewerking verlenen. Entree euro 12. Kinderen tot 14 jaar euro 6. Kaarten reserveren info@kompassmilde.nl en b.duin@duinconsultancy.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama