Woongroep Weiershaar zoekt nieuwe bewoner(s)

Assen

Veertien huurappartementen, een kleine bibliotheek en een gemeenschappelijke ruimte als recreatiezaal in één gebouw. Dat is woongroep Weiershaar aan de Wilhelminastraat 10-12 in Assen.

De Weiershaar ligt tegen het centrum en de Gouveneurstuin aan, vlakbij het Drents Museum, het station, het Asserbos, een hertenkamp en het cultureel centrum. “In de woongroep zijn altijd mensen om je heen, wanneer je dat graag wilt. Het is wonen met een groep mensen waarvoor, maar ook waardoor je een zekere persoonlijke verantwoordelijkheid draagt. Zo is er iedere week een koffie-uurtje en vergaderen we eens per maand”, vertelt een bewoonster. “Maar je beschikt wel over je eigen appartement met een woonkamer, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een berging.” De woongroep komt graag in contact met vitale mensen tussen de 50 en 65 jaar die in Weiershaar willen wonen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Loes Otte, tel. 0592-352627 of Sonja Boudewijns, 0592-375336. Ook staat de informatie op www.lvgo.nl/woongroep/groepswonen-weiershaar.

Auteur

Albert-Jan Garama