Sinterklaasdisco Kloosterveen

Assen

In Kloosterveen organiseren de vrijwilligers van het discoteam van de jeugddisco Kloosterveen op 25 november weer een gezellige discoavond. Het thema voor deze avond is “Sinterklaasdisco”.

Iedereen mag weer verkleed komen en voor het mooist verklede kind is er weer een leuke prijs te winnen. Ook zal de Sint met zijn pieten ons tijdens de disco bezoeken. Tijdens deze avond is tevens de brasserie nabij de grote zaal van het MFA geopend voor consumpties. Dus neem je vrienden en bekenden mee en kom gezellig dansen en swingen op muziek van DJ Gerrit en DJ René. Deze avond wordt gehouden in de grote zaal van het MFA Kloosterveen aan het Vesteplein 5, in het winkelcentrum Kloosterveen. De jeugd is welkom vanaf 19:00 uur en de entree is 2 Euro per persoon.

Auteur

Albert-Jan Garama