Winterse workshops door Asser ondernemers

ASSEN

ibliotheek Assen heeft 29 en 30 november de Warme Winterdagen Workshops. Dit is de negende keer dat de thema-events plaatsvinden in de bibliotheek. In samenwerking met negen Asser ondernemers worden er beide avonden creatieve, winterse workshops aangeboden. Hiermee laat de beleefbibliotheek in Assen haar boekencollectie tot leven komen. Uiteraard is er gedurende de avonden ook gelegenheid om boeken te lenen. Degenen die een boek mee naar huis nemen krijgen een goodiebag. Deelnemers gaan onder andere kaasfonduen met Maxime – Delicatesse, wordt er een feestelijke dagmake-up aangebracht door ICI Paris XL en worden er sfeervolle bloemstukjes gemaakt met Kiki bloemen. Maar ook is er een wijnproeverij, wordt er creatief gedecoreerd en kun je je eigen voetenscrub maken! De avonden zijn gratis toegankelijk voor leden van Bibliotheek Assen. Niet leden betalen euro 14,95 entree.

Meer informatie en tickets via bibliotheekassen.nl.


Auteur

Redacteur