Promotie Malletband AMDG

BEILEN

e malletband van Chr. muziekvereniging AMDG Beilen kwam uit in de tweede divisie en had als doel het promoveren naar de eerste divisie. Na een gedegen voorbereiding van zo’n anderhalf jaar reisde de club per touringcar af naar Brabant. Onder leiding van dirigent Herman Fokkema bracht de malletband een repertoire van zes prachtige nummers ten gehore voor een deskundige jury.

De jury was lovend over de talenten binnen deze mooie slagwerkgroep. Het harde werken werd beloond en er werden 85 punten toegekend.

Dit was voldoende voor promotie naar de hoogste divisie. De doelstelling was behaald en de bus met een feestende malletband arriveerde laat in de avond weer terug in Beilen. De malletband gaat zich nu voorbereiden op het grote kerstconcert van 17 december. Hierbij speelt de malletband samen met de fanfare van AMDG Beilen in de Drenthehal.


Auteur

Redacteur