Grote verkoop 'Kleintje Boekenmarkt' Rolde

ROLDE

De Stiching Behoud Rolderkerk (SBRK) organiseert op 19 november van 10.00 tot 16.00 uur een grote boekenverkoop. Deze ‘Kleintje Boekenmarkt’, vindt plaats in het Tichelhoes, hunebedweg 13a, in Rolde. De opbrengst gaat geheel naar de SBRK.

Van oude boeken tot bijna nieuwe boeken die verkocht worden voor een klein prijsje. Er is dit jaar voor een nieuwe opzet van de boekenverkoop gekozen. Niet eenmaal per jaar een boekenmarkt maar meerdere momenten in het jaar. Ondanks dat er daardoor al heel veel boeken zijn verkocht zijn er nog steeds veel boeken in het magazijn. De grote boekenmarkt vindt traditioneel in de zomer plaats bij de Jacobuskerk. Het Kleintje Boekenmarkt is op 19 november in het Tichelhoes, Hunebedweg 13a in Rolde. Ideaal voor Sinterklaas om inkopen te doen. Uiteraard is er ook koffie en thee met iets lekkers erbij te koop.

De SBRK is bijna 20 jaar geleden in het leven geroepen om geld in te zamelen voor het onderhoud en daarmee het behoud van de monumentale Jacobuskerk te Rolde. Daarvoor worden diverse activiteiten georganiseerd waarvan de bekendste de boekenmarkt, Kerkenpad en de Kerstmarkt zijn.


Auteur

Redacteur