Film en diner ‘Onderweg naar later’ bij Warenhuis Vanderveen

ASSEN

De film van de theatervoorstelling ‘Onderweg naar later’ woredt 25 november 17.30 uur vertoond worden bij Kunstplaza Schurer, op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen te Assen.

‘Onderweg naar later’ is een voorstelling van Stichting Walkyre Echo's, onder regie van Geke Hoogstins. Het theaterspektakel werd afgelopen september uitgevoerd op savanne van de oude dierentuin in Emmen. Van deze voorstelling zijn opnamen gemaakt. Deze zullen 25 november gemixt worden met natuurbeelden van het Wereld Natuur Fonds.

In de voorstelling wordt het verhaal verteld van de jonge Hylko. Hij verdwaalt in de tijd en ontmoet tijdreiziger Pytheas. Samen reizen ze, via het water op aarde, vanaf het begin van het ontstaan van heelal en aarde, naar de ijstijd, de tijd van de hunebedden, de 2e wereldoorlog en tot slot naar het heden.

De filmvertoning is onderdeel van de duurzame lezingreeks ‘Ode aan Gaia’, naar idee van Energiecoöperatie duurzaam Assen. In de pauze van de film is er een dinerbuffet. De avond duurt van 17.30 tot 20.30 uur en kost euro 12,50 p.p. inclusief filmvertoning, buffet en nabespreking met Geke Hoogstins.

Opgeven voor deze avond kan door te mailen naar odeaangaia@vanderveen.nl of door langs te gaan bij Kunstplaza Schurer op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen. De dvd van de film is vanaf 25 november exclusief verkrijgbaar bij de muziek- en filmafdeling van Warenhuis Vanderveen.


Auteur

Redacteur