Specsavers Assen met stemronde voor goed doel

Assen

Voor het zevende jaar op rij bepalen de inwoners van Assen tijdens een stemronde welk goed doel een financieel steuntje in de rug krijgt vanuit hun lokale Specsavers winkel.

Maar liefst achttien goede doelen meldden zich dit jaar aan om hiervoor in aanmerking te komen. Het is nu aan het publiek om tot en met 12 december een stem uit te brengen op hun favoriete goede doel via www.stichtingspecsaverssteunt.nl. Stichting Specsavers Steunt keert ieder jaar een aanzienlijk bedrag uit aan goede doelen in de omgeving van haar 124 winkels. Ook Specsavers Assen doet hieraan mee. De retailer wil op deze manier een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap. "Er zijn zoveel bijzondere initiatieven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het is indrukwekkend om te horen wat mensen op lokaal niveau voor elkaar betekenen. Wij kijken ieder jaar weer uit naar de aanmeldingen. Ook dit jaar zitten er weer mooie, hartverwarmende initiatieven tussen. Wij zijn erg benieuwd welk doel uiteindelijk de meeste stemmen zal krijgen. Ik roep iedereen op om te gaan stemmen!" aldus Erwin Valk, retailpartner Specsavers Assen. Meeste stemmen gelden Vanaf half oktober konden stichtingen, verenigingen en andere liefdadigheidsprojecten zich aanmelden om deel te nemen aan deze jaarlijkse verkiezing. Nu is het aan de inwoners van Assen om te laten zien welk doel zij een warm hart toe dragen. Specsavers Assen spaart een jaar lang een vast bedrag per verkochte bril en hoortoestel voor het initiatief met de meeste stemmen. Aan het einde van het spaarjaar wordt het goede doel blij gemaakt met de donatie. De goede doelen waar de inwoners op kunnen stemmen zijn: 1. Alzheimer café Assen 2. Buurt- en Belangenvereniging Noorderpark 3. Dorpshuis de Dorpshoeve Hijken 4. Eelder Bloemenkoor 5. Jeugdcultuurfonds Drenthe 6. Jeugdsportfonds Drenthe 7. Kinderboerderij de Pittelstee 8. Ondersteuning gehandicapte tennis ATV De Hertenkamp 9. Popkoor Assen 10. Popkoor Roll the Voices 11. Reminiscentiekamer voor mensen met Dementie 12. Resto VanHarte Assen 13. Robijn huijs 14. Stichting Bijen is leven 15. Stichting Vrienden van Leonardo Assen 16. Stichting Vrienden van Vanboeijen - locatie Assen 17. Werkpro 18. Stichting Dierenweide Stroomdal Stemmen kan tot en met 12 december, 16.00 uur. Op 15 december maakt Specsavers Assen bekend voor welk goed doel de winkel gaat sparen.

Auteur

Albert-Jan Garama