Sint Maartenfeest in Vierackers Assen

Assen

Kinderen van de Vredeveldschool Assen toonden hun lampionnen in kleinschalig woonvoorziening Vierackers in Assen.

Met hun zelfgemaakte lampionnen zongen de kinderen en bewoners vele Sint Maartenliedjes. De bewoners genoten van de vrolijke kinderstemmen en de mooie lichtjes. Dit werd dan ook beloond met wat lekkers dat aan het eind van de ochtend mee mocht naar huis. Jong en oud hebben genoten van het Sint Maartenfeest. Meer informatie Vierackers is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie. Mensen hebben de beschikking over een mooi, ruim appartement. De gezamenlijke huiskamer heeft een gezellige en huiselijke sfeer. Hier worden activiteiten georganiseerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Klantadviescentrum, telefoon 088 - 38 33 030 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur), e-mail: klantadviescentrum@icare.nl

Auteur

Albert-Jan Garama