Jamsessie Lodewijk Napoleon

Assen

Het jaar schiet al weer op. Komende donderdag 17 november alweer Jamsessie #5 in stamcafé Lodewijk Napoleon.

In dit sfeervolle café aan de Markt in Assen kunnen jazzliefhebbers komende donderdag 17 november vanaf 21 uur genieten van en meespelen met een professionele ritmesectie. Die bestaat deze avond uit Dolf Robertus (Vintage Five) op piano, René van Astenrode (idem) op slagwerk en Hans Lass (Society Jazzband e.v.a. combo’s) op contrabas. Moderator (taakverdeling) voor deze avond is saxofonist Joop van Dalen. De eerste set wordt enigszins gepland. We gaan richting Mainstream / Latin deze avond. Daarna is de vloer beschikbaar voor muzikale bijdragen van zowel leden als niet-leden van de Jazzclub. Aan bezoekende Jazzmusici derhalve het verzoek hun instrument mee te nemen, want het is de bedoeling om spontaan te “jammen”. Vocalisten zijn van nature al voorzien en zijn ook van harte welkom. De stijl van de nummers wordt bepaald door de aanwezige musici, maar vaag doel voor deze avond is accent op Mainstream en Latin. Spannend! Volgende data in dit seizoen: 15 december, 19 januari (2017), 16 februari, 16 maart, 20 april, enzovoort. Zet ze maar alvast in de agenda. Café altijd open ook voor een hap. Aanvang van de sessie circa 21.00 uur, toegang vrij.

Auteur

Albert-Jan Garama