Budo Moo-Gun The kicking Academy succesvol op taekwondo TBN stijldistrict

Assen

Het zestiende taekwondo TBN stijldistrict noord-oost was 13 november te Enschede. Er deden vijf leden van Budo Moo-Gun The kicking Academy mee. De zenuwen van de groep was zeker aan te merken. Goede voorbereiding zorgt vaak voor een vloeiend eindresultaat.

Zo wisten de deelnemers maar liefst vijf keer goud, één keer zilver en één keer brons in wacht te slepen. Wij willen de coaches Athir Sliyo en Val-jean lumalessil bedanken voor al hun inzet tijdens dit toernooi. Club trainer Athir Sliyo deed voor het eerst weer mee na en lange afwezigheid op wedstrijd gebied. De uitslagen van de club: Athir Sliyo goud, Rafid Migdad goud, Dmytro Smakoskyi Goud, Chantal Kiekebos zilver en Tom Koops wist drie prijzen binnen te slepen, twee goud en één brons. Aan het onderdeel breektest was hij de jongste deelnemer en wist daarmee goud te behalen.

Auteur

Albert-Jan Garama