Donateursdag Arboretum Assen

ASSEN

Het Bestuur van het Arboretum Assen heeft zaterdag 19 november om 10.00 uur in het clubgebouw van de Drentse Golf&Country Club in Assen een donateursdag voor vrijwilligers en donateurs van het Arboretum.

Dit is een jaarlijks evenement met als doel de betrokkenheid van donateurs en vrijwilligers bij het Arboretum te versterken en nieuwe donateurs en vrijwilligers te werven. De ontwikkeling en het onderhoud van het bijzonder attractieve bomenpark aan de noordzijde van Assen is het resultaat van de inzet van donateurs en vrijwilligers, die zich hard maken voor een hart voor bomen in het Arboretum Assen. Michel Berends, voorzitter van het Arboretum Assen introduceert op deze dag Geert de Vries van het Instutuut voor Natuureducatie Nederland (IVN). Geert de Vries, in Drenthe bekend om zijn grote natuurkennis, is een boeiend verteller. Hij presenteert ingewikkelde zaken over de natuur op een eenvoudige manier en toont daarbij zijn eigen foto’s. Aansluitend is een wandeling door het Arboretum en toont Gedeputeerde H.G. Jumelet, Provincie Drenthe zijn betrokkenheid bij het Arboretum door het ceremonieel planten van een boom. Waarmee toont een Gedeputeerde meer vertrouwen in de toekomst dan door het planten van een boom? De donateursdag wordt informeel afgesloten in het clubgebouw van de Drentse Golf&Country Club in Assen. Voor meer informatie: www.arboretum-assen.nl.

Auteur

admin