Salsa avond bij QUENO

WESTERBORK

‘Op veler verzoek is het weer tijd voor een Salsa avond in Westerbork’ aldus eigenaresse en salsa danseres Annemiek Smegen. Na verschillende groepen dansers klaargestoomd te hebben voor de dansvloer is het vrijdagavond 18 november weer tijd voor een Salsa avond bij QUENO met ondermeer een beginners workshop Salsa om nog meer mensen kennis te laten maken met deze dansstijl.

Om 18.30 begint de eerste workshop voor intermediate dansers. Vervolgens om 19.30 start de workshop Salsa voor beginners. Voor deelname aan deze workshop hoeft men geen ervaring met Salsa te hebben. Stellen kunnen zich aanmelden voor de workshops, maar ook individueel kan ook. Vanaf 20.30 uur is er vrij dansen, ook mensen die niet met de workshops mee doen zijn hierbij van harte welkom. Een ieder die van de Zuid-Amerikaanse muziek houd maar liever niet wil dansen is ook van harte welkom.

Hoofdstraat 55. Voor info en opgave westerbork@queno.nl, inschrijven workshops via www.queno.nl.


Auteur

Redacteur