Veilinghuis Methusalem met kunst- en antiekveiling

Assen

Veilinghuis Methusalem heeft 13, 14 en 15 november weer een uitgebreide kunst- en antiekveiling in Assen. Voor het eerst wordt dit jaar geveild op zondag.

Vanaf 13.00 uur kunnen bezoekers bieden op klokken, diverse meubelen, een grote collectie zilver, kristal, sieraden en porselein. De dinsdagavond is gereserveerd voor ruim 300 schilderijen en grafiek, waaronder werken van Jan Altink, Reinhart Dozy, Stien Eelsingh, Piet Gutter, Alida van Houten, Anthony Keizer, Van Dulmen Krumpelman, L.A. Roessingh, Ben Snijders, W.B. Tholen, Jannes de Vries, Jan vd. Zee en A.J. Zwart. Kijkdagen: vrijdag 11 november van 15.00 tot 21.00 uur zaterdag 12 november van 11.00 tot 17.00 uur. Van der Valk Hotel Assen (aan de A28 afslag 33). Meer informatie op www.methusalem.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama