Cape Canaveral bij Podium Zuidhaege

Assen

Synthpop band Cape Canaveral speelt 19 november 20.00 uur bij Podium Zuidhaege in Assen. De band bestaat uit Elmer van Hal, Sjoerd Visser en Michael Rothuizen.

Geïnspireerd door bands M83 en CHVRCHΞS, brengen ze synthesizerpopmuziek en ambient nummers.Teksten over het verlangen naar zwerven over de wereld en avontuur worden gecombineerd met stevige popmelodieën. De band is begonnen als een project tussen de twee vrienden Elmer van Hal en Sjoerd Visser. Ervaren sessiegitarist Michael Rothuizen werd gevraagd om de band te ondersteunen tijdens optredens en werd officieel lid van de band na hun eerste optreden op het Graceland Festival in augustus 2015. Sessiedrummer Peter Dijkstra is sinds augustus 2015 live onderdeel van de band en heeft drums opgenomen voor de eerste release van Cape Canaveral. Reserveren via www.podiummzuidhaege.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama