Kunst- en curiosamarkt Kringloopwinkel Vries

VRIES

Dit jaar bestaat Stichting Kringloop Organisatie Tynaarlo (SKOT) tien jaar. Dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan. SKOT zal zeker ook haar klanten van de kringloopwinkel in Vries bij de feestelijkheden betrekken.

Kringlooporganisatie Tynaarlo zet zich in voor het hergebruik van goederen en een zinvolle tijdsbesteding voor mensen zonder betaald werk, maatschappelijke stage en het begeleiden van mensen met een specifieke zorg - en begeleidingsvraag.

Om die doelstellingen te bewerkstelligen is er een kunst- en curiosamarkt op vrijdag 11 en zaterdag 12 november. De activiteiten staan ook in het teken van 10 jaar SKOT.

Zoekt u een leuk schilderij, een lang gezocht boek, een lampetkan of een ouderwets bakje. Dit en nog vele honderden andere voorwerpen liggen zaterdag in de kringloopwinkel. De entree en het parkeren is gratis.

Bekijk ook de website www.kringloopwinkelvries.nl


Auteur

Redacteur